fredag 21. november 2008

Kairos i dag, Vinterferie i Hemsedal og Ledertur til London

Kjære Kairos folk! I kveld følger vi koret til julemessa på Tryggheim kl.19.00. Blir kjekt å se dokker! Etterpå drar me opp i kjerka for aktiviter og enkel gudstjeneste kl.22.00.

22-27 februar blir det tur til Hemsedal. Vi reiser med buss søndag morgen til en flott fjellgård! Turen inkluderer bussreise, overnatting, fellesamlinger, heiskort for 4 dager samt skibuss, enkel middag i skirestaurant hver dag, samt frokost og kvelds! Turen vil koste ca.2500-3000, litt avhengig av hvilken busspris vi får. Følg med...oppdatering kommer! Påmelding starter fredag 12.desember kl.19.00 i kjerka! Kun 25 plasser! Fra 10.klasse og oppover har førsteprioritet!

5-9.mars drar vi til London. Turen er bergnet for deg som vil være med å prege Kairos fremover. Vi besøker bla. ungdomsmenigheten til Kensington temple og Hillsong, får bla med oss en musical, London eye, Big Ben, utsiktstårnet til St.Paul og noe tid til å shoppe. Vi reiser med fly fra Sol torsdag ettermiddag, dvs. dere må ha fri to dager fra skolen, og overnatter på hotell rett ved Hyde park. Prisen vil ligge på ca.kr.1500-2000, bla. avhengig av hvor mye kommunal støtte vi får. (Fullpris er kr.3000,-)Vi har kun 7 plasser - påmelding starter 12.12 kl.19.00. På denne turen vil lederteamet avgjøre hvem som får reise!

Vi er i full gang med å tenke nye løsninger for å sørge for at vi får mer tid sammen! Følg med på bloggen! Gi gjerne respons om det er noe som er uklart eller noe du ønsker annerledes!

1 kommentar:

Anonym sa...

Var det ikke 2.april vi skulle reise til London?