søndag 22. mars 2009

Jesus elsker deg!


Tenk en dag skal vi få se han som han er!
Få møte Jesus!
DET blir bra det!
Ønsker dere en velsignet uke!

3 kommentarer:

Oddbjørn sa...

Hei
Dette var en kjekk hilsen å bli møtt med mandag morgen :-) Takk, Oddveig!
Det har blitt litt hakkete å komme i gang med Kairos...mye som skjer for kristne ungdommer på Nærbø - blir det for mye? Er det behov for Kairos?
Eller må vi tenke mindre - begynne med dem som ikke helt har tilhørighet andre steder og som kommer selv om det kolliderer med andre arrangement?
Eller?? Noen som har noen gode tanker?

Helene sa...

Ja, det er virkelig behov for kairos. Jeg mener at det bør være et tilbud for de som ikke finner seg til rette på bedehuset eller andre steder på Nærbø. Det er forsatt mange ungdommer på nærbø som føler at de ikke har en plass de hører til. Kairos kan da være et tilbud for de, men også for andre som har lyst til å gå på kairos i tillegg til andre arrangement.
Jeg syns kairos er et veldig lærerikt og bra tilbud til ungdom :)

Anonym sa...

Hei Oddbjørn! så godt du fikk en bra start på dagen!! Jeg er enig med Helene! Noen trenger kairos, å et annet hus en bedehuset! så hang in there - jeg trives kjempegodt der jeg og, selv om jeg føler meg to generasjoner eldre enn alle andre, så er det på kairos jeg føler meg mest hjemme av menigheter rundt her..!! får prøve å dra med flere folk, for det er et kjempebra tilbud!